Partner in de spotlight: Sallandse Wegenbouw

Maak kennis met één van de partners van Werken in Nijverdal: Sallandse Wegenbouw. Johan Middelkamp vertelt waarom Sallandse Wegenbouw zich heeft aangesloten en wat er volgens hem zo waardevol aan is.

Want zoals Johan zelf zegt: “Voor ons staat de ‘p’ van pret centraal in deze samenwerking”. Lees hieronder het verhaal van Sallandse Wegenbouw.

Wat heeft jullie ertoe aangezet om deel te nemen aan dit platform?

“Het idee dat WIN een alternatief biedt voor kostbare recruitmentbureaus heeft ons gemotiveerd om deel te nemen. Wij geloven dat deze benadering zal leiden tot een meer lokale en duurzame invulling van arbeid. Bovendien waarderen we de samenwerking met instanties zoals Noest en ons eigen werkleerbedrijf Dynamisch op Weg, waarmee we mensen arbeidsfit maken.”

Welke functies of aspecten van het platform vind je het meest waardevol en waarom?

“De mogelijkheid om kennis te delen op het platform en samen te werken met andere bedrijven zonder onderlinge concurrentie. We streven naar een gezamenlijk doel: het bieden van goede werkgelegenheid voor mensen in de regio Nijverdal. Kwaliteit staat hierbij voorop, niet kwantiteit.”

Wat zijn je verwachtingen met de deelname aan Werken in Nijverdal?

“Met onze deelname aan Werken in Nijverdal verwachten we ons bedrijf beter te profileren in de markt, waardoor potentiële werknemers sneller de weg naar Sallandse Wegenbouw zullen vinden. Daarnaast zet WIN in op het informeren van jongeren (zoals bij de beroependag van van de week) over de mogelijkheden die lokale bedrijven te bieden hebben, in de hoop dat ze in de toekomst bij ons willen werken.”

Wat is leuk om te delen over Werken in Nijverdal?

“Onze ervaring met dit platform is tot nu toe zeer positief. We hebben genoten van de samenwerking en het plezier om deel uit te maken van dit initiatief. Voor ons staat de ‘p’ van pret centraal in deze samenwerking.”