2Masters als nieuwe partner van Werken in Nijverdal

Nieuw bij Werken in Nijverdal: 2Masters! In januari 2023 is 2Masters gevestigd in een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein in Nijverdal. Sinds deze april 2024 zijn ze partner geworden van Werken in Nijverdal. “Wij zijn geboren en getogen Nijverdallers en het zou mooi zijn als we nieuwe collega’s uit de regio Nijverdal aan ons bedrijf kunnen binden.” Lees hieronder meer over waarom 2Masters zich heeft aangesloten.

Waarom zijn jullie aangesloten bij Werken in Nijverdal?

“2Masters heeft een nieuw productieteam van operators nodig om de groei van ons bedrijf bij te benen. Zelf zijn we geboren en getogen Nijverdallers en het zou mooi zijn als we nieuwe collega’s uit de regio Nijverdal aan ons bedrijf kunnen binden. Dan is Werken in Nijverdal een interessant platform voor ons om onze naamsbekendheid te vergroten en natuurlijk om nieuw personeel te vinden. Dat Werken in Nijverdal talent in de regio wil behouden, spreekt ons erg aan.”

Erwin Tijhuis, 2MASTERS

Wat zijn jullie verwachtingen van Werken in Nijverdal?

“Onze verwachtingen zijn dat we, door jullie social media kanalen en events, de kans vergroten om nieuw personeel te vinden.“

Erwin Tijhuis, 2MASTERS