Goed werkgeverschap bij Heutink

Wat is goed werkgeverschap voor Heutink? Die vraag stellen we in deze rubriek aan de partners van Werken in Nijverdal. Deze keer vertelt Amber Jansen, HR adviseur, wat goed werkgeverschap betekent voor Heutink en haar medewerkers. Want zoals ze zelf zegt: “Goed werkgeverschap is voor ons een werkomgeving creëren waar onze medewerkers graag willen werken, zich gewaardeerd voelen, professioneel kunnen ontwikkelen en ’thuis’ voelen.”

Wat verstaan jullie onder goed werkgeverschap?

“Een werkomgeving creëren waar onze medewerkers graag willen werken, gewaardeerd voelen, professioneel kunnen ontwikkelen en ‘thuis’ voelen. Dit gaat verder dan alleen het bieden van een goed salaris. Samen sterk want groeien doe je samen”

– Amber Jansen, HR adviseur

Welk goed werkgeverschap zouden jullie graag willen uitlichten?

“Heutink investeert in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers. Dit doen we door te investeren in voorzieningen zoals bedrijfsfitness, het aanbieden van een collectieve zorgverzekering, duurzame mobiliteit en vrijwilligersverlof.”

– Amber Jansen, HR adviseur

Hoe komt dat goed werkgeverschap tot uiting?

Heutinks bedrijfsfitness & collectieve zorgverzekering
Wij hechten waarde aan de gezondheid van onze medewerkers. Sporten? Dat doe je bij Heutink gewoon voor of na werktijd. Als je daarna thuiskomt, ben je ook écht klaar!

Naast onze fitnessruimte en gezamenlijke sportactiviteiten zorgen we er ook voor dat iedere medewerker een aantrekkelijke en betaalbare zorgverzekering kan afsluiten.

Leasen van een fiets; meer fietsvrijheid
Naast fysieke gezondheid is duurzaamheid ook een belangrijk aspect binnen Heutink. Het leasen van een fiets is een onderdeel van ons arbeidsvoorwaardenpakket.

Maatschappelijke impact; ons vrijwilligersverlof
Samen zetten we ons in! Zo bieden we onze medewerkers vrijwilligersverlof om tijd vrij te maken voor het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven.”

– Amber Jansen, HR adviseur

Hoe merken jullie dat het goed werkgeverschap zo gewaardeerd wordt?

“Dit merk je voornamelijk aan de betrokkenheid onder onze collega’s. We zien een hoge opkomst en betrokkenheid bij bedrijfsactiviteiten die georganiseerd worden door onze medewerkers vereniging Heutink, de Heutink Foundation en andere maatschappelijke initiatieven waar vrijwilligers voor gevraagd worden. Het is mooi om deze toewijding te zien onder onze collega’s. Ook buiten werkuren zijn ze bereid om tijd vrij te maken voor Heutink.”

– Amber Jansen, HR adviseur

Waarom kiezen werknemers ervoor om bij jullie bedrijf te werken?

“Door enthousiaste collega’s die hun positieve ervaringen binnen Heutink delen aan vrienden, familie en kennissen. Door deze mond-tot-mondreclame en aanbevelingen zien we dat nieuwe talenten zich vanuit zichzelf ook melden en nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden binnen Heutink.”

– Amber Jansen, HR adviseur