Partner in de spotlight: EuroMouldings

Maak kennis met één van de partners van Werken in Nijverdal: Euromouldings. “De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om het bundelen van krachten”. Dat is één van de redenen waarom EuroMouldings zich heeft aangesloten als partner bij Werken in Nijverdal. Lees hieronder nog meer redenen.

Wat heeft jullie ertoe aangezet om deel te nemen aan dit platform?

“De nog steeds krappe arbeidsmarkt vraagt om het bundelen van krachten. Met Werken in Nijverdal kunnen we als bedrijven gezamenlijk Nijverdal beter op de kaart zetten, talenten aantrekken en behouden.”

– Suzanne Woesthuis, HR manager

Welke functies of aspecten van het platform vind je het meest waardevol en waarom?

“Het platform biedt niet alleen de mogelijkheid om kandidaten aangereikt te krijgen of uit te wisselen via de loketfunctie, maar ook voor meer naamsbekendheid van EuroMouldings. De korte lijntjes richting onze buurtbedrijven zorgen ervoor dat er een lokaal netwerk ontstaat waar personeelsgerelateerde vraagstukken, maar ook andere vraagstukken gemakkelijk en snel met elkaar besproken worden.”

– Suzanne Woesthuis, HR manager

Wat zijn je verwachtingen met de deelname aan Werken in Nijverdal?

“Werken in Nijverdal is voor ons een verlengstuk voor de activiteiten die we uitvoeren op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en werving & selectie. Met Werken in Nijverdal verwachten we lokaal bekender te worden en daarmee onze vacatures sneller in te vullen.”

– Suzanne Woesthuis, HR manager

Is er nog iets anders dat je zou willen delen over je ervaring met dit platform?

“Het platform biedt niet alleen één centraalpunt voor werkgevers, maar ook voor (toekomstige)werknemers. Het profiel van de kandidaat dat zich aandoet wordt binnen de groep van bedrijven gedeeld. Daarmee heeft de kandidaat snel en gemakkelijk een groot bereik met als gevolg hopelijk een passende match.”

-Suzanne Woesthuis, HR manager