Partner in de spotlight: Ferlin

Nieuwe medewerkers, waardevolle samenwerkingen en de gelegenheid om contacten met lokale bedrijven te verbeteren. Dat zijn volgens Trudy Kestens, HR-manager, enkele redenen waarom Ferlin zich heeft aangesloten bij Werken in Nijverdal.

Ferlin waardeert hoe Werken in Nijverdal fungeert als ‘spin in het web’. Meer weten over wat de verwachtingen waren van Ferlin en wat er volgens Trudy Kestens, HR manager, zo waardevol is aan het platform? Lees dan snel meer.

Wat heeft jullie ertoe aangezet om deel te nemen aan dit platform?

“We hebben besloten om deel te nemen aan het platform Werken in Nijverdal, omdat het ons een uitstekende mogelijkheid biedt om (lokaal) talent te ontdekken en te werven. Werken in Nijverdal helpt ons om onze zichtbaarheid binnen de regio te vergroten. Daarnaast zien we het als een uitstekende gelegenheid om onze contacten met andere lokale bedrijven te verbeteren, wat kan leiden tot waardevolle samenwerkingen.”

-Trudy Kestens, HR-manager

Welke functies of aspecten van het platform vind je het meest waardevol en waarom?

“Wat wij het meest waardevol vinden, is het vermogen om direct te communiceren met werkzoekenden. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op sollicitaties en efficiënt te netwerken. We waarderen ook hoe Werken in Nijverdal fungeert als een ‘spin in het web’, wat de coördinatie tussen verschillende partijen stroomlijnt en het hele proces efficiënter maakt.”

-Trudy Kestens, HR-manager

Wat zijn je verwachtingen met de deelname aan Werken in Nijverdal?

“We verwachten dat onze deelname aan het platform ons zal helpen bij het vergroten van onze naamsbekendheid en het versterken van ons recruitmentproces. We hopen ook op een goede samenwerking met andere lokale bedrijven en belanghebbenden. Door deze samenwerkingen verwerven we met zijn allen meer kennis, wat ons helpt om beter geïnformeerd en competitief te blijven in onze sector.”

-Trudy Kestens, HR-manager

Is er nog iets anders dat je zou willen delen over je ervaring met dit platform?

“Ferlin vindt Werken in Nijverdal bijzonder ondersteunend. De hulp van het platform en de interactie met andere gebruikers hebben ons tal van nieuwe inzichten en mogelijkheden geboden. Uiteraard hebben we mede door Werken in Nijverdal ook nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Kortom, we zijn erg tevreden met de kansen die Werken in Nijverdal aan Ferlin biedt!“

-Trudy Kestens, HR-manager