Partner in de spotlight: Solarlux

Maak kennis met één van de partners van Werken in Nijverdal: Solarlux. In deze rubriek vertelt Heidi Nahuis, Marketing Manager, waarom Solarlux is aangesloten als partner bij Werken in Nijverdal en over de ervaringen met het platform.

Wat heeft jullie ertoe aangezet om deel te nemen aan dit platform?

“Solarlux heeft ervoor gekozen om deel te nemen aan het wervingsplatform WIN in Nijverdal vanwege de lokale focus en het feit dat het platform gericht is op het werven van personeel binnen de regio. Als een bedrijf gevestigd in Nijverdal, vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap en op deze manier ons personeelsbestand te versterken met medewerkers die ook uit de regio komen. Via WIN hebben we al meerde keren stagiaires kunnen uitwisselen.”

Welke functies of aspecten van het platform vind je het meest waardevol en waarom?

Het meest waardevolle aspect van het platform vinden wij de mogelijkheid om ons als werkgever te presenteren aan potentiële werknemers in de regio. Ook de diverse wervingsmogelijkheden en het netwerk met de deelnemende bedrijven die deel uitmaken van het platform worden als waardevol ervaren. Het is goed om regelmatig kennis uit te wisselen en gezamenlijk op een professionele wijze events te organiseren. Met Catapult, de specialist in arbeidscommunicatie, aan het roer hebben wij daar het volste vertrouwen in.

Wat zijn je verwachtingen met de deelname aan Werken in Nijverdal?

“Met de deelname aan Werken in Nijverdal hopen wij ons personeelsbestand te versterken met gemotiveerde en geschikte kandidaten die passen bij onze bedrijfscultuur en de waarden van Solarlux delen. We verwachten dat de samenwerking met WIN zal leiden tot het aantrekken van getalenteerde medewerkers die graag in de regio willen werken. Maar niet alleen voor Solarlux, juist de samenwerking biedt mensen uit de regio mooie carrièremogelijkheden.”

Is er nog iets anders dat je zou willen delen over je ervaring met dit platform?

Tot nu toe zijn wij tevreden met onze ervaring met het platform en zien wij zeker de meerwaarde van deelname. We zijn benieuwd naar de verdere samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze partners met hun kennis het platform naar een next level kunnen brengen!”

Bekijk hier meer van Solarlux!