SansOnline als nieuwe partner van Werken in Nijverdal

Dit familiebedrijf is met haar magazijn onlangs verhuisd naar Nijverdal en direct lid geworden van Werken in Nijverdal. SansOnline vertelt waarom ze zich hebben aangesloten bij Werken in Nijverdal:

“Via LinkedIn zijn we in aanraking gekomen met dit platform en we werden direct enthousiast. We zien vooral veel mogelijkheden in de samenwerking tussen de bedrijven onderling.” 

Waarom zijn jullie aangesloten bij Werken in Nijverdal?

“We zijn onlangs met ons bedrijf verhuisd naar Nijverdal en zagen in Werken in Nijverdal de kans om ons netwerk in de regio te vergroten. Via LinkedIn zijn we in aanraking gekomen met dit platform en we werden direct enthousiast. We zien vooral veel mogelijkheden in de samenwerking tussen de bedrijven onderling. Sollicitanten komen via verschillende manieren bij het platform terecht en als de ene sollicitant neit bij het ene bedrijf past, dan misschien wel bij ons. Er wordt extra aandacht besteedt aan het wervingsproces. Dat vinden we erg belangrijk, want het is een grote uitdaging om geschikt personeel te vinden.”

Wat zijn jullie verwachtingen van Werken in Nijverdal?

“We zien vooral kansen op het aantrekken van meer sollicitanten. Door deel te nemen, hopen we dat meer kandidaten SansOnline leren kennen als bedrijf. WE vinden het mooi om te zien dat elke kandidaat die zich meldt bij Werken in Nijverdal een kans krijgt om een geschikte werk- of stageplek te vinden. De kandidaten worden, na toestemming, doorgestuurd naar alle deelnemende bedrijven en op die manier zijn er al veel mooie matches gemaakt. We zijn erg benieuwd naar wat het ons kan brengen en kijken uit naar de samenwerking met alle andere bedrijven”, aldus Nick Sans.