Catapult Creëert

Catapult creëert is een full service communicatiebureau in Hellendoorn. Wij zijn er voor merken, bedrijven en organisaties die anders durven te denken en te doen. Hét creatieve bureau met een scherpe kijk op effectieve communicatie en werken aan campagnes, websites, merkidentiteit, concept en design.

Onze creativiteit is ons grootste kapitaal. We leveren geen standaard communicatiemiddelen, maar zorgen ervoor dat jouw organisatie opvalt met creatieve oplossingen en onderscheidende ontwerpen. Of het nu gaat om een creatieve campagne, online meer zichtbaar zijn of een strategisch marketingplan.

Wij zijn bij Werken in Nijverdal aangesloten om te ondersteunen op het gebied van communicatie en voor de ontwikkeling van creatieve campagnes. Samen met de aangesloten bedrijven zorgen we ervoor dat steeds meer bedrijven en professionals op de hoogte zijn van dit platform.

Mensen staan bij ons centraal

Oog voor de mens staat bij ons centraal. We hanteren niet alleen een vriendenstrategie als het om onze klanten gaat. We vinden het belangrijk om ook aandacht te hebben voor de mensen om ons heen. Zo verbinden we ons graag aan goede doelen en werken we aan projecten voor diverse stichtingen met een maatschappelijk-sociaal karakter.

Team_7-aspect-ratio-1920-600