Eurol

Denken. Durven. Doen

De techniek is de toekomst. Bij Eurol weten we dat als geen ander. Al sinds 1977 ontwikkelen en produceren we smeermiddelen en technische vloeistoffen. Dat doen we met een creatieve pioniersgeest en een gezonde dosis lef. Als totaalleverancier hebben we een full-servicebenadering met een compleet portfolio smeermiddelen, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. Ons brede productaanbod wordt in eigen huis geblend en geproduceerd. Machines en installaties die speciaal voor Eurol ontwikkeld zijn, stellen ons in staat een premium kwaliteit aan smeermiddelen en technische vloeistoffen te leveren.

In-house productie

Het creëren van deze topkwaliteit producten voor voertuig en machine vraagt om een sterk team; van productie en logistiek tot sales en marketing. We zijn trots op onze vakbekwame medewerkers die gezamenlijk streven naar de productie van de allerbeste producten. We werken vanuit Nijverdal maar ook vanuit ons hoogbouwmagazijn en kantoor in Almelo op het XL Park.

Waar wacht je nog op?

De sfeer bij Eurol is levendig en energiek. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsfeesten en activiteiten om het teamgevoel te bevorderen. Bovendien profiteer je van kortingen op bedrijfsfitness en personeelsaankopen, omdat we waarderen hoe hard onze mensen werken. Voeg je vandaag nog bij de Eurol-familie en maak deel uit van ons bruisende en dynamische bedrijf met alle ruimte om een kei te worden in je vak!

4ea0ee62bb63a3ee800e6bf023e63cac-1-aspect-ratio-1920-600