Lumio

Lumio is de lichtarchitect en -installateur voor particulieren en ondernemingen. Wij dragen bij aan kwaliteit van wonen, werken en leven op het gebied van licht, elektra, domotica en beveiliging. We faciliteren alles van idee en ontwerp, tot constructie en oplevering. Zo houden we onderling makkelijk contact, staan we dicht bij onze klanten en staan we garant voor wat we uitdragen.

We bezoeken regelmatig designevenementen om op de hoogte te blijven van de markt. We blijven daarnaast leren en innoveren. Lumio levert namelijk specialisatie, expertise en service, en we geven advies en inspiratie over onze projecten van begin tot eind. Daar hoort de meest up-to-date kennis bij. Zo voeren we ons werk keer op keer verfijnd uit – van eerste kennismaking tot oplevering. We gaan voor (nog) meer plezier in wonen, werken en ondernemen. Nieuwe collega’s nemen we daar heel graag in mee.

Heb jij een scherp oog voor detail, of een stevige hand voor installatie? Dan nodigen we je graag uit bij Lumio. We drinken een cappuccino in ons ervaringscentrum Centro Di Luce en gaan op zoek naar overeenkomsten én verschillen. We zoeken aansluiting binnen het team, en verschillen in ideeën om samen verder te komen. We zitten midden in het zakelijke centrum van Nijverdal, aan de Energiestraat 16 op het industrieterrein. Onze klanten bevinden zich zowel in de regio als daarbuiten. Voor een completer beeld van ons portfolio verwijzen we je naar lumio.nl/projecten. Is de vonk al over geslagen?