Wimm

WIMM is een onafhankelijke partij die samen met de deelnemende bedrijven werkt aan het aantrekkelijker maken van Nijverdal als werkgever. Wij geloven in het behalen van onze gemeenschappelijk doelstellingen. WIMM creëert een platform waarin bedrijven uit Nijverdal gekoppeld worden aan professionals en talent uit de regio. Door mee te denken met studenten en professionals over welk bedrijf het beste aansluit op de persoonlijke wensen en ambities, verbinden wij talent met de bedrijven uit Nijverdal. Dit doen we onder andere door verschillende activiteiten te organiseren, zoals een Stagehub, Open Banendag en Open Sollicitatieavond.

WIMM helpt MKB organisaties en hun medewerkers te ontwikkelen. Dit doen wij door medewerkers in alle lagen van organisaties op te leiden en organisaties te ontzorgen op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers. Wij geloven namelijk dat het investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers de kwaliteit en wendbaarheid van het MKB in de regio Overijssel en de Noordoostpolder vergroot. Wij zijn dan ook:


𝘖𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘯𝘴 𝘦𝘯 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦 💡

De oprichters van WIMM hebben als doel extra bedrijvigheid te creëren in Overijssel en de Noordoostpolder én de kwaliteit van die bedrijvigheid te verhogen. Door programma’s te ontwikkelen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling voor alle niveaus binnen organisaties – van aanstormend talent en gevestigd middenkader tot aan directies – biedt WIMM deelnemers een slimme en praktisch doorgaande leerlijn. Op deze manier stimuleert WIMM de oproep van de overheid aan mensen om ‘een leven lang te leren’.

wimm-header-aspect-ratio-1920-600