OOK AANSLUITEN

Welkom bij Werken in Nijverdal, hét samenwerkingsverband van diverse bedrijven in Nijverdal met een gemeenschappelijk doel: de regio aantrekkelijk maken voor zowel stagiaires als werkzoekenden. Ons streven is niet alleen om talent naar de regio te trekken, maar ook om dit talent te behouden. Bij Werken in Nijverdal geloven we in de kracht van samenwerking en bundelen we onze expertise om een bloeiende gemeenschap van professionals te creëren.

WAAROM

AANSLUITEN ALS BEDRIJF?

  • Gezamenlijk optrekken als regio
  • De regio versterken als aantrekkelijk werkgever
  • Deelnemen aan een samenwerkingsverband
  • De (relatief goedkope) kosten
  • Een uitzendbureau kost veel meer en bij ons kan je gratis kandidaten aangeleverd krijgen
  • Kennisuitwisseling
  • Uitbreiding in netwerk

WAT MAAKT WERKEN IN NIJVERDAL UNIEK?

Wij zetten gezamenlijk activiteiten op touw die niet alleen de verbinding tussen bedrijven versterken, maar ook de aantrekkingskracht van de regio vergroten. Onze open kennismakingsavonden bieden een uitstekende gelegenheid voor zowel werkzoekenden als bedrijven om elkaar informeel te ontmoeten en te ontdekken wat de regio te bieden heeft. Daarnaast organiseren wij stagehubs, waardoor stagiaires de kans krijgen om kennis te maken met verschillende bedrijven uit het platform.

Wij bezoeken bedrijven- en stagemarkten namens Werken in Nijverdal, waarbij we de brug slaan tussen de behoeften van bedrijven en de verwachtingen van sollicitanten.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Een centraal element van Werken in Nijverdal is ons gezamenlijke loket. Hier komen stagiaires en werkzoekenden samen wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Vanuit het loket dragen wij sollicitanten voor bij bedrijven die aansluiten op hun wensen en behoeften. Dit efficiënte proces versnelt niet alleen het sollicitatieproces, maar zorgt er ook voor dat talent op de juiste plekken terechtkomt.

AANTREKKEN EN BEHOUDEN VAN TALENT

Bij Werken in Nijverdal geloven we dat een sterke gemeenschap begint met het aantrekken en behouden van talent. Samen bouwen we aan een dynamische en inspirerende regio waarin zowel bedrijven als professionals kunnen floreren. Sluit je aan bij Werken in Nijverdal en ontdek de vele mogelijkheden die deze bruisende regio te bieden heeft!

Deelnemende bedrijven

AANKOMENDE

EVENEMENTEN
timeline_pre_loader

STAGEHUB 28 MAART 2023

Tijdens de stagehub op dinsdag 28 maart 2023 maken de stagiaires van de deelnemende bedrijven kennis met verschillende gave bedrijven uit Nijverdal. Dé manier om hun netwerk te vergroten en zich te oriënteren op vervolgstappen in hun loopbaan.

OPEN BANENDAG VRIJDAG 14 APRIL 2023

Nijverdal opent op vrijdagmiddag 14 april 2023 (van 14:00 tot 16:00 uur) haar deuren speciaal voor scholieren en studenten uit de regio tijdens de Open Banendag van Werken in Nijverdal. Kom ook langs en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in Nijverdal op vrijdag 14 april 2023!

Meer informatie

OPEN BANENDAG ZATERDAG 15 APRIL 2023

Nijverdal opent op zaterdag 15 april 2023 van 10:00 tot 15:00 uur haar deuren voor stagiaires en werkzoekenden uit de regio tijdens de Open Banendag van Werken in Nijverdal. Kom ook langs en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in Nijverdal op zaterdag 15 april 2023!

Meer informatie

OPEN KENNISMAKINGSAVOND 10 OKTOBER 2023

Solliciteer direct op vacatures tijdens de Open Kennismakingsavond op dinsdagavond 10 oktober 2023 (van 18:00 tot 20:00 uur) óf kom vrijblijvend langs om de bedrijven beter te leren kennen.

WERKEN IN

NIJVERDAL

Wil je meer informatie over Werken in Nijverdal?

NEEM CONTACT OP