header-foto-aspect-ratio-1920-600

waarom
aansluiten als bedrijf?

  • Gezamelijk optrekken als regio
  • De regio versterken als aantrekkelijk werkgever
  • Deelnemen aan een samenwerkingsverband
  • De (relatief goedkope) kosten
  • Een uitzendingsbureau kost veel meer en bij ons kan je gratis kandidaten aangeleverd krijgen
  • Kennisuitwisseling
  • Uitbereiding in netwerk
afbeelding-1

wat maakt werken in nijverdal uniek?

Wij zetten gezamenlijk activiteiten op touw die niet alleen de verbinding tussen bedrijven versterken, maar ook de aantrekkingskracht van de regio vergroten. Onze open kennismakingsavonden bieden een uitstekende gelegenheid voor zowel werkzoekenden als bedrijven om elkaar informeel te ontmoeten en te ontdekken wat de regio te bieden heeft. Daarnaast organiseren wij stagehubs, waardoor stagiaires de kans krijgen om kennis te maken met verschillende bedrijven uit het platform.

Wij bezoeken bedrijven- en stagemarkten namens Werken in Nijverdal, waarbij we de brug slaan tussen de behoeften van bedrijven en de verwachtingen van sollicitanten.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Een centraal element van Werken in Nijverdal is ons gezamenlijke loket. Hier komen stagiaires en werkzoekenden samen wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Vanuit het loket dragen wij sollicitanten voor bij bedrijven die aansluiten op hun wensen en behoeften. Dit efficiënte proces versnelt niet alleen het sollicitatieproces, maar zorgt er ook voor dat talent op de juiste plekken terechtkomt.

afbeelding-2
afbeelding-3

aantrekken en behouden van talent

Bij Werken in Nijverdal geloven we dat een sterke gemeenschap begint met het aantrekken en behouden van talent. Samen bouwen we aan een dynamische en inspirerende regio waarin zowel bedrijven als professionals kunnen floreren. Sluit je aan bij Werken in Nijverdal en ontdek de vele mogelijkheden die deze bruisende regio te bieden heeft!

Deelnemende bedrijven