Kevin Hoop
Stagiair logistiek teamleider
Van Keulen Interieurbouw

“Ik zocht voor na de zomervakantie een stageplek in Nijverdal, aangezien ik alles op de fiets moet doen. Toen ik op internet zocht naar vacatures, kwam ik een paar keer op de website terecht van Werken in Nijverdal.

Om de bedrijven beter te leren kennen, ben ik langs geweest bij de Open Sollicitatieavond. Na een aantal leuke gesprekken tijdens deze avond én een ‘echt’ sollicitatiegesprek, ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Van Keulen, waar ik per 1 september ga beginnen.

Ik ben misschien nog wel het meest positief over het contact wat ik heb gehad met Werken in Nijverdal. Ik had vanaf het begin al helemaal het gevoel dat ik op de juiste plek was voor hulp. Op de Open Sollicitatieavond ben ik heel goed ontvangen en geholpen en dat was in het mail- en belcontact niet anders. Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat jullie nog contact met mij blijven houden na het hele ‘proces’. Ik vind het bijna jammer dat ik nu niet weer bij jullie hoef aan te kloppen.”

“ik had vanaf het begin al helemaal het gevoel dat ik op de juiste plek was voor hulp. op de open sollicitatieavond ben ik heel vriendelijk ontvangen en geholpen en dat was in het mail- en belcontact niet anders. daarnaast vind ik het ook heel leuk dat jullie nog contact met mij blijven houden na het hele ‘process'”

Kevin Hoop
Stagiair logistiek teamleider
Van Keulen Interieurbouw

OOK OP ZOEK
NAAR EEN BAAN OF STAGE?
NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.