Niels de Klein
Projectbegeleider Kinderopvang
Heutink

“Ik was op zoek naar een nieuwe baan dichter bij huis. Tijdens deze zoektocht kwam ik terecht op de website van Werken in Nijverdal. Ik stuurde een mail en al snel werd ik teruggebeld en heb ik mijn situatie en wensen besproken. In dit gesprek werd ook wat achtergrondinformatie gedeeld over de verschillende bedrijven.

Werken in Nijverdal heeft mijn CV en motivatie voorgelegd bij twee bedrijven waarvan wij dachten dat zij passend zouden zijn, met als resultaat een sollicitatieprocedure bij Heutink en een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Niverplast. Beiden heb ik als erg positief ervaren. Uiteindelijk heb ik voor Heutink gekozen.

Ik heb het contact met Werken in Nijverdal als erg prettig ervaren. Ze stonden open voor mijn wensen en mijn vragen en waren vooral een fijne (onafhankelijke) sparringpartner in het maken van bepaalde keuzes tijdens het zoeken naar een geschikte werkgever.

Het is erg prettig om een ‘voorportaal’ te hebben waarbij er eerst samen wordt gekeken naar het type werknemer dat je bent en de daarbij passende werkgever alvorens daadwerkelijk bij een bedrijf op gesprek te gaan. Dit voorkomt naar mijn idee verkeerde verwachtingen aan beide kanten”

“het is erg prettig om een ‘voorportaal’ te hebben waarbij er eerst samen wordt gekeken naar het type werknemer dat je bent en de daarbij passende werkgever alvorens daadwerkelijk bij een bedrijf op gesprek te gaan. dit voorkomt naar mijn idee verkeerde verwachtingen aan beide kanten”

Niels de Klein
Projectbegeleider Kinderopvang
Heutink

OOK OP ZOEK
NAAR EEN BAAN OF STAGE?
NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.