Sterre Wester
Afstudeerstagiaire
Van Keulen

“Na mijn studententijd aan de IVA in Driebergen vond ik het fijn om weer naar huis (Wierden) te kunnen. Vandaar dat ik dus in de omgeving ben gaan zoeken naar een afstudeerstage. Tijdens mijn zoektocht nam ik contact op met Niverplast met de vraag of zij een plek hadden voor mij. Helaas was dat niet het geval. Ze vroegen aan mij of ze mijn gegevens mochten delen met Werken in Nijverdal en dat is ook gebeurd.

Ik vond het heel fijn dat Niverplast mij had doorverwezen, omdat ik op deze manier in contact kwam met meerdere bedrijven en meer kans kreeg op een stagebedrijf. Uiteindelijk heb ik deze ook gevonden, namelijk bij Van Keulen.

Na het eerste gesprek met Van Keulen ben ik ook nog bij ze langs geweest tijdens de Open Banendag van Werken in Nijverdal. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van het bedrijf en daarnaast heb ik ook een aantal gesprekken gevoerd met wat andere mensen die bij Van Keulen werken.

Het contact met Werken in Nijverdal was fijn, vriendelijk en luchtig. Ik kon mijn verhaal kwijt en ik had het idee dat daar ook naar geluisterd werd. Ze hebben mij echt geholpen in de zoektocht naar een geschikte stageplek. Ik kan het iedereen aanraden om via Werken in Nijverdal op zoek te gaan naar een baan of stageplek!”

“het contact met werken in nijverdal was fijn, vriendelijk en luchtig. ik kon mijn verhaal kwijt en ik had het idee dat daar ook naar geluisterd werd. ze hebben mij echt geholpen in de zoektocht naar een geschikte stageplek. ik kan het iedereen aanraden om via werken in nijverdal op zoek te gaan naar een baan of stageplek!”

Sterre Wester
Afstudeerstagiaire
Van Keulen

OOK OP ZOEK
NAAR EEN BAAN OF STAGE?
NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.